Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 12:23

Η AXA Ασφαλιστική ανέθεσε στη Yuboto!


Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2013: Η AXA Ασφαλιστική ανέθεσε στην Yuboto τη δημιουργία της ηλεκτρονικής κάρτας mCard (mobile Card) ασφάλισης των πελατών της.


Η λύση mCard αποτελεί μέρος των mServices της Yuboto, μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας mobile marketing μέσα από την οποία ο πελάτης μπορεί να σχεδιάσει και να παραμετροποιήσει εντυπωσιακές ψηφιακές κάρτες μέλους (mCards), κάρτες πιστότητας (mLoalty), κουπόνια (mCoupons) και εισιτήρια (mTickets).


Στα mServices η καταχώρηση των στοιχείων, η έκδοση/επανέκδοση της κάρτας, του κουπονιού ή του εισιτηρίου, η αποστολή και παρακολούθησή τους γίνονται εύκολα και ανέξοδα σε πραγματικό χρόνο, είτε μέσα από την online πλατφόρμα της Yuboto, είτε και μέσα από τη χρήση ψηφιακών opt-in μηχανισμών όπως Website, Facebοok, mApps, mobile module, QR Codes και Premium SMS.


Ο Θωμάς Πουφινάς, Offer Director της AXA Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά «Η λύση mCard της Yuboto σηματοδοτεί την είσοδο της AXA Ασφαλιστικής στην εποχή των mobile υπηρεσιών. Η χρήση σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων, εξασφαλίζει ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας και μεγαλύτερη ευκολία στις συναλλαγές τους μεταξύ μας, μεγιστοποιώντας τη συνολική εμπειρία που τους προσφέρουμε στον Όμιλο AXA.»

Ο Απόστολος Ιωακείμ, Γενικός Διευθυντής της Yuboto συμπλήρωσε: «Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στο πελατολόγιό μας την AXA και είμαστε πεπεισμένοι πως η λύση mCard θα αποτελέσει προστιθέμενη αξία στην ήδη κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών της AXA Ασφαλιστικής.»