Σύστημα Online Κρατήσεων - Ραντεβού για Επιχειρήσεις

Προγραμματίστε με ευκολία τις Click in Shop επισκέψεις των πελατών εντός του καταστήματος και οργανώστε αποτελεσματικά τις Click Away παραλαβές. Τώρα με το CalendApp, το νέο ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων και ραντεβού, δρομολογείτε με απόλυτη ακρίβεια τη ροή των πελατών στο κατάστημά σας.

Η λειτουργία online κρατήσεων και τα προγραμματισμένα ραντεβού είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε επιχείρηση. Αποτελεί όμως απαραίτητη λειτουργία βάσει νόμου για το προσεχές διάστημα, εάν η επιχείρησή σας ανήκει σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Κομμωτήρια, κουρεία
  • Κέντρα αισθητικής - μανικιούρ, πεντικιούρ
  • Διαιτολογικές υπηρεσίες
  • ΚΤΕΟ

Έξυπνες Λειτουργίες για να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού οι πελάτες σαςΗμερολόγιο Κρατήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι βλέπουν online σε ένα έξυπνο ημερολόγιο όλες τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες επίσκεψης στο κατάστημα. Διαφορετικά Ημερολόγια Κρατήσεων για κάθε Υποκατάστημα.Online Ραντεβού
Οι πελάτες κλείνουν ραντεβού πολύ εύκολα μέσα από το site σας, σελίδες Facebook και Instagram που διατηρείτε ή μέσω SMS.Υπενθύμιση Ραντεβού με SMS
To CalendApp διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως: αποστολή SMS για υπενθύμιση του ραντεβού, Προγραμματισμό, Αλλαγή, Ακύρωση Ραντεβού και agenda με όλες τις κρατήσεις.