Γνωρίστε τις 6 ολοκληρωμένες πλατφόρμες της Yuboto

6 Ολοκληρωμένες Πλατφόρμες ενισχύουν την Εταιρική Επικοινωνία

Όλες οι Πλατφόρμες μας είναι Cloud, εύκολες στη χρήση και προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για να επικοινωνείτε αποτελεσματικότερα και οικονομικά με το κοινό σας.

Η πιο σύγχρονη πλατφόρμα Business Messaging με 4 κανάλια: Viber, SMS, Landing Pages και Online Σύστημα Ραντεβού. Δημιουργήστε εντυπωσιακές ενέργειες marketing με πλούσιο περιεχόμενο, ανοίξτε διάλογο με το κοινό σας σε πραγματικό χρόνο και αυτοματοποιήστε τα ραντεβού με τους πελάτες σας.

Περισσοτερα

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στη VoIP Τηλεφωνία μέσα από το MyNumber! Εγγραφείτε σήμερα και αποκτήστε εύκολα έναν νέο αριθμό ή υποβάλετε αίτημα φορητότητας για να διατηρήσετε τον αριθμό σας. Αν είστε υφιστάμενος πελάτης μέσα από το MyNumber μπορείτε να διαχειρίζεστε τους αριθμούς σας, να τους ανανεώσετε, αλλά και να αγοράζετε χρόνο ομιλίας.

Περισσοτερα

Αν είστε ήδη πελάτης της yuboto telephony, τότε μέσα από το MyVoIP μπορείτε να βλέπετε τις κλήσεις και τις χρεώσεις ανά κλήση αναλυτικά. Επιπλέον μπορείτε να κάνετε εκτροπές στους αριθμούς σας αλλά και να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον τηλεφωνητή σας.


Περισσοτερα

H πλατφόρμα δεν υποστηρίζει πλέον νέες εγγραφές!

Όλες οι υπηρεσίες mobile marketing στα χέρια σας. Αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις με απόλυτα στοχευμένες ενέργειες και δημιουργήστε πιστούς πελάτες με μαζικά ή προσωποποιημένα SMS, ηλεκτρονικά κουπόνια και προγράμματα πιστότητας.

Περισσοτερα

Άμεσο Δωρεάν Callback για τους πελάτες σας! Δώστε τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει μαζί σας εντελώς δωρεάν με την υπηρεσία Click 2 Call. Μέσα από την πλατφόρμα, μπορείτε να δημιουργείτε νέα Click 2 Call εικονίδια, να ορίζετε τις ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας, να βλέπετε όλες τις κλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και να αγοράζετε χρόνο ομιλίας.

Περισσοτερα

Εάν έχουμε υλοποιήσει μια αμφίδρομη υπηρεσία SMS για εσάς, τότε από αυτήν την πλατφόρμα μπορείτε να βλέπετε και να διαχειρίζεστε όλα τα τα μηνύματα που λαμβάνετε, όπως και να διαχειρίζεστε συνολικά την υπηρεσία.
Περισσοτερα