Γνωρίστε τις 5 ολοκληρωμένες πλατφόρμες της Yuboto

Εγγραφείτε και χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες μας!

Yuniverse, Yuboto Telephony, Click2Call, 2WaySMS, Multichannel Platform.

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα mobile marketing στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεσα απο το Yuniverse μπορείτε να διαχειριστείτε τις υπηρεσίες WebtoSMS, EmailtoSMS, Yuboto Email, Autodialer καθώς και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες με mobile barcode όπως συστήματα με Ηλεκτρονικά κουπόνια, Ηλεκτρονικά Εισιτήρια ή Ηλεκτρονικό σύστημα Loyalty.

Περισσοτερα

Αν είστε νέος πελάτης τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε από το mynumber. Μέσω του mynumber μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία και να αγοράσετε ένα νέο αριθμό ή να υποβάλετε ένα αίτημα φορητότητας. Αν είστε υφιστάμενος πελάτης μέσα από το mynumber μπορείτε να διαχειριστείτε υφιστάμενους αριθμούς, να τους ανανεώσετε, αλλά και να αγοράσετε χρόνο ομιλίας.

Περισσοτερα

Αν είστε ήδη πελάτης της yuboto telephony, τότε μέσα από το myvoip μπορείτε να βλέπετε τις κλήσεις και τις χρεώσεις ανά κλήση αναλυτικά. Επιπλέον μπορείτε να κάνετε εκτροπές στους αριθμούς σας αλλά και να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον τηλεφωνητή σαςΠερισσοτερα

Μέσα απο την πλατφόρμα του clicktocall οι πελάτες μπορούν να δημιουργούν νέα εικονίδια clicktocall, να βλέπουν τις κλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί απο την υπηρεσία αλλά και να αγοράζουν επιπλέον χρόνο ομιλίας.

Περισσοτερα

Αν έχουμε υλοποιήσει μια αμφίδρομη υπηρεσία SMS για εσάς τότε από αυτήν την πλατφόρμα θα μπορείτε να βλέπετε τα μηνύματα που έχετε λάβει και θα μπορείτε να διαχειριστείτε την υπηρεσία σας.

Περισσοτερα

H Yuboto παρουσιάζει το Multichannel Platform, τη νέα πλατφόρμα αποστολής καμπανιών Viber με δυνατότητα Fallback to SMS και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Περισσοτερα