Η Yuboto Επίσημος Χορηγός στο 25ο Συνέδριο InfoCom World 2023!


Το μεγαλύτερο συνέδριο στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής, το Infocom World, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα συζητηθούν και θα αναδειχθούν όλες οι νέες τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο του ICT και της τεχνολογίας, αλλά και οι προκλήσεις που προκύπτουν καθημερινά.


Η φετινή διοργάνωση αποτελεί σταθμό, καθώς συμπληρώνονται τα 25 χρόνια του Συνεδρίου InfoCom και ταυτόχρονα συμπληρώνονται 30 χρόνια της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Επίσης, το συνέδριο, καθώς είναι το μέρος όπου αναδεικνύονται όλες οι τεχνολογίες αιχμής, θα είναι θα είναι αφιερωμένο και στη Τεχνητή Νοημοσύνη, φωτίζοντας τις σημαντικότερες πτυχές, την αξία των εφαρμογών της, και την σημαντική επίδρασή της.

Η Yuboto, ως ένας πραγματικά καινοτόμος και ευέλικτος πάροχος τηλεπικοινωνιών θα βρίσκεται στο συνέδριο με σκοπό να αναδείξει τις κορυφαίες VoIP υπηρεσίες που παρέχει και ταυτόχρονα να παρουσιάσει τα ολιστικά mobile marketing και business messaging εργαλεία που προσφέρει σε επιχειρήσεις.


Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι Δωρεάν. Χρειάζεται μόνο να κάνετε Εγγραφή.

Επισκεφθείτε το επίσημο site του συνεδρίου για να δείτε όλο το πρόγραμμα και να κάνετε την εγγραφή σας εδώ