Σχετικά με την Yuboto


Η Yuboto Ltd, ιδρύθηκε το 2007 από δύο Έλληνες μηχανικούς έμπειρους στον χώρο των τηλεπικοινωνιών με σκοπό την ανάπτυξη και παροχή μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας mobile marketing για να καλύψει τις ανάγκες της τότε ανερχόμενης αγοράς του bulk-SMS.

Παρακολουθώντας στενά τις διεθνείς εξελίξεις στο mobile marketing, η Yuboto επεκτείνει τη δράση της σε νέες υπηρεσίες του κλάδου, προσφέροντας σήμερα το πιο ολοκληρωμένο portfolio υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες του πιο σύγχρονου και απαιτητικού marketing.

Μέσα από την πορεία αυτή, η Yuboto σύντομα αποτέλεσε στρατηγικό συνεργάτη των πιο καταξιωμένων επιχειρήσεων της Ελληνικής αγοράς χάρης την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσίων της.

Σήμερα πλέον η Yuboto έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην σταθερή τηλεφωνία, αποτελώντας τον πλέον αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών VoIP για εταιρίες και ιδιώτες.

yubotoΦορείς & Συμμετοχές


yuboto organizations

H Yuboto είναι αδειοδοτημένος τηλεπικοινωνιακός πάροχος από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), του MEF (Mobile Ecosystem Forum), του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (Greca) και πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 και ISO 27001.