Επαγγελματικές Λύσεις

Mobile Marketing Λύσεις για όλες τις Επιχειρήσεις

Δείτε ιδέες και λύσεις που σας προτείνουμε οι οποίες μπορούν να βρουν εφαρμογή σε πάρα πολλούς τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Δείτε 5 ιδέες που μπορούν να βρουν εφαρμογή σε websites, καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shops), εφαρμογές b2b, desktop και mobile applications και σε οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί στο internet, ανεξάρτητα από τη γλώσσα προγραμματισμού: PHP, ASP.net, Perl, Java, Ruby.

Περισσοτερα

Δείτε 6 ιδέες που μπορούν να λύσουν τα χέρια επαγγελματιών που ασχολούνται με το χώρο της διαφήμισης, του promotion, της διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και events, αλλά και με την έρευνα αγοράς.

Περισσοτερα

Δείτε 4 ιδέες που μπορούν να βρουν εφαρμογή σε εμπορικές επιχειρήσεις, όπως καταστήματα ένδυσης & υπόδησης, καλλυντικών, κοσμημάτων, βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οργανισμούς, καθώς και σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ή κέντρα αισθητικής.

Περισσοτερα

Δείτε 3 ιδέες που μπορούν να βρουν εφαρμογή σε τουριστικά γραφεία, αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρίες καθώς και ξενοδοχεία.

Περισσοτερα

Δείτε 5 ιδέες που μπορούν να βρουν εφαρμογή σε ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια, κολέγια, ΙΕΚ, εταιρείες διοργάνωσης σεμιναρίων, γραφεία σπουδών στο εξωτερικό, εκπαιδευτικά ινστιτούτα και υπηρεσίες e-learning.

Περισσοτερα

Δείτε 4 ιδέες που μπορούν να βρουν εφαρμογή σε Χώρους αναψυχής, Κινηματογράφους & Θέατρα, Καφετέριες, Bar, Club, Κέντρα διασκέδασης, Casino, Πολυχώρους, αλλά και Video Club και Γυμναστήρια.

Περισσοτερα

Δείτε 4 ιδέες που μπορούν να βρουν εφαρμογή σε ηλεκτρονικά καταστήματα, εφαρμογές b2b, αλλά και σε οποιοδήποτε web site έχει σαν στόχο τη δημιουργία leads και τη βελτίωση της απόδοσής του.

Περισσοτερα

Δείτε 4 ιδέες που μπορούν να βρουν εφαρμογή σε τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες και πράκτορες ασφαλίσεων, χρηματιστηριακές και επενδυτικές εταιρίες και εταιρίες ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Περισσοτερα

Δείτε 3 ιδέες που μπορούν να βρουν εφαρμογή σε κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, κέντρα αισθητικής και κομμωτήρια.

Περισσοτερα

Δείτε 3 ιδέες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εκλεγμένους πολιτικούς, υποψήφιους κατά τις προεκλογικές περιόδους, αλλά και κομματικές οργανώσεις.

Περισσοτερα

Οι 2 ιδέες που προτείνονται σε αυτή την κατηγορία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από συλλόγους, λέσχες, συνδέσμους, οργανισμούς και κοινότητες.

Περισσοτερα