Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 10:37

Μέτρα Προστασίας & Απρόσκοπτη Λειτουργία, COVID - 19H Yuboto κατανοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και τις δυσχερείς συνθήκες που έχει διαμορφώσει η εξάπλωση του ιού COVID - 19, έχει προχωρήσει σε μία σειρά ολοκληρωμένων μέτρων προστασίας ώστε να εξασφαλίσει την υγεία των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

H υγεία και η ασφάλεια κάθε εργαζομένου αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της εταιρείας, γι’ αυτό και εργαζόμαστε απομακρυσμένα από την Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2020.

Επιπρόσθετα, έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να διατηρήσουμε την παροχή των υπηρεσιών και της τεχνικής υποστήριξης σε υψηλό επίπεδο. Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν αφοσιωθεί στην υποστήριξη των πελατών και συνεργατών μας, καθώς αυτή την περίοδο η επικοινωνία έχει ακόμα σπουδαιότερη σημασία.


Συνεχίζουμε την παροχή όλων των υπηρεσιών με τον βέλτιστο τρόπο και χωρίς να διακινδυνεύουμε την υγεία των εργαζομένων με τα παρακάτω μέτρα:

  • Όλα τα μέλη της ομάδας μας εργάζονται από το σπίτι
  • Κάθε εργαζόμενος έχει πλήρη πρόσβαση σε λογισμικό/εργαλεία για μέγιστη αποδοτικότητα
  • Όλα τα meetings έχουν αντικατασταθεί με Call/Video Conferences
  • Οι πλατφόρμες και οι υπηρεσίες παρακολουθούνται και υποστηρίζονται 24/7
  • Εργαζόμενοι που είναι γονείς/κηδεμόνες έχουν ευέλικτο ωράριο εργασίας

Μένουμε στο σπίτι και παραμένουμε στη διάθεσή σας με αφοσίωση στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.

#Stay Home, #Stay Safe

Yuboto