Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 10:56

Eίναι SMS, είναι Cloud και πήρε Βραβείο… είναι Yuboto!Το 2018 κατακτήσαμε το βραβείο καινοτομίας Best Messaging Innovation, το 2019 κάνουμε δικό μας το βραβείο Best SMS Cloud Product.

2 συνεχόμενες χρονιές, 2 διαφορετικά βραβεία, η ίδια Business Messaging Πλατφόρμα στην κορυφή!

Στις 3 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, όλοι οι προβολείς έπεσαν στα “Messaging and SMS Global Awards 2019”, έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς βράβευσης του Messaging Industry.

Όπως κάθε χρόνο, και φέτος ο θεσμός συγκέντρωσε σπουδαίες εταιρείες, ανέδειξε τις πιο καινοτόμες λύσεις και βράβευσε τις κορυφαίες υπηρεσίες ανάμεσα σε 72 υποψηφιότητες.

Η διοργάνωση από την Capacity Media για ακόμη μία χρόνια ήταν εξαιρετική, η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από experts και έμπειρους αναλυτές του χώρου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην πλατφόρμα με τα καλύτερα σχόλια. Συγκεκριμένα την χαρακτήρισαν ως «μία user friendly cloud based υπηρεσία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Business Messaging σε μία σειρά πολύ μεγάλων brands, ενώ έχει οδηγήσει και σε σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες».

Όλη η ομάδα της Yuboto είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί όλα δείχνουν πως ξεκινάμε μία παράδοση σπουδαίων διακρίσεων στο μεγαλύτερο event της παγκόσμιας messaging κοινότητας.