Η Υuboto σας προσκαλεί στο eCommerce & Digital Marketing Expo 2019Για τον επιχειρηματικό κόσμο της πρωτεύουσας, το φθινόπωρο είναι εποχή συνεδρίων. Ειδικά για την digital κοινότητα, ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που πραγματοποιούνται μερικές από τις πιο δημοφιλείς και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το eCommerce, social media και digital marketing.

Φέτος το σημείο συνάντησης είναι το Ζάππειο Μέγαρο. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες εργαζόμαστε πυρετωδώς για να προετοιμάσουμε την συμμετοχή μας στην eCommerce & Digital Marketing EXPO 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Νοεμβρίου.

Θα μας συναντήσεις στα Περίπτερα 42 & 43, δύο περίπτερα στο κεντρικό σημείο του Μεγάρου, απέναντι από το coffee lounge. Σε περιμένουμε!

Θέλω δωρεάν εισιτήριο

Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούμε ανάμεσα στα top eCommerce & digital brands της χώρας, σε μια διοργάνωση που αφορά αποκλειστικά το digital marketing και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Είμαστε σίγουροι ότι έχουμε πολλά να μάθουμε... και αρκετά να παρουσιάσουμε.

Τι θα δεις από τη Yuboto

Στην Yuboto αγαπάμε την εξέλιξη και υποστηρίζουμε την απλότητα στην εταιρική επικοινωνία. Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε συνεχώς εξελιγμένες λύσεις VoIP Τηλεφωνίας και Business Messaging, ιδανικές για κάθε επιχείρηση, που θέλει να αναβαθμίσει την εταιρική εικόνα της, να εξελίξει τον τρόπο που οι εργαζόμενοι λειτουργούν και να προσελκύσει έξυπνα και αποτελεσματικά το κοινό της.Επιλέξαμε 2 κεντρικά περίπτερα για να παρουσιάσουμε τους δύο ουσιαστικούς τρόπους επικοινωνίας ανάμεσα στις επιχειρήσεις και το κοινό τους, την τηλεφωνία και το μήνυμα. Μην περιμένεις να ακούσεις για τη συμβατική μορφή τηλεφωνίας ή, αποκλειστικά, για το παραδοσιακό SMS.

Στην ECDM EXPO 2019 θα παρουσιάσουμε το μέλλον στην εταιρική επικοινωνία.

Γιατί Αξίζει να Έρθεις στην ECDM EXPO 2019

Πρόκειται για τη σημαντικότερη διοργάνωση στην ΝΑ Ευρώπη, απόλυτα στοχευμένη στον κόσμο του ecommerce και digital. Είναι μια σπουδαία αφορμή για να δημιουργηθεί ένα digital και networking hub για όσες εταιρείες δραστηριοποιούνται online και για όσες εταιρείες στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Φέτος, οι εκθέτες ξεπερνούν τις 100 εταιρείες, η agenda του συνεδρίου περιλαμβάνει workshops και επιχειρηματικές συναντήσεις 1 to 1, και οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 4000. Η ομάδα μας θα βρίσκεται εκεί!

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν, χρειάζεται μόνο προεγγραφή.

Θέλω δωρεάν εισιτήριο