Το 1ο Business Messaging Conference από τη Yuboto είναι γεγονός!Καιρό το σκεφτόμασταν, ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσουμε!

Το 1ο Business Messaging Conference (BMC2019) πραγματοποιείται την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου στον εναλλακτικό χώρο του Eleon Loft. Συγκεντρώνουμε 6 καταξιωμένους ομιλητές από τη διεθνή και εγχώρια αγορά, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να αποκαλύψουν τακτικές, trends, facts & figures, εμπειρία και τεχνογνωσία σε 100 top digital leaders.

Πρόκειται για ένα exclusive event, που αφορά αποκλειστικά advertising & digital marketing professionals, με επίκεντρο το SMS & Viber Messaging.

Οι ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι:

  • A2P (Application-to-Person) SMS Messaging,
  • Omni channel Strategies,
  • Εργαλεία business messaging, που στοχεύουν στην ανάπτυξη των brands και απογειώνουν το Customer Experience των χρηστών,
  • Οι τελευταίες τάσεις στα Mobile Apps.

Μάθετε περισσότερα για τους ομιλητές και την agenda στο επίσημο site του συνεδρίου και πραγματοποιήστε την προεγγραφή σας εύκολα και άμεσα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα. Το συνέδριο είναι δωρεάν, έχει exclusive μορφή και απευθύνεται σε 100 digital marketing & advertising professionals. Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν προλάβουν να εγγραφούν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το conference με live streaming στις οθόνες τους.

Κατοχυρώστε την θέση σας εντελώς δωρεάν, αποκτήστε πολύτιμη γνώση και απογειώστε το customer experience των brands που διαχειρίζεστε!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει! Κλείστε την θέση σας πριν εξαντληθεί!