Κερδίσαμε 3 διεθνή βραβεία στο GCCM Berlin 2019!Αυτός είναι ο απολογισμός από την συναρπαστική εμπειρία μας στο Carrier Community GCCM Summit στο Βερολίνο στις 13, 14 και 15 Μαΐου 2019!

Τα βραβεία της κοινότητας Carrier Community αποτελούν θεσμό για τον κλάδο του business voice και messaging και τα τελευταία 3 χρόνια, οι εξέχουσες εταιρείες του κλάδου συγκεντρώνονται στο Βερολίνο για να συνδεθούν, να αξιολογήσουν trends και να τιμήσουν τις βέλτιστες πρακτικές.Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ετοιμάσαμε βαλίτσες, πακετάραμε banners και πήραμε μαζί μας την πιο artistic εκδοχή πορτοφολιού για να μοιράσουμε στους συνεργάτες και παρευρισκόμενους.

Ποια βραβεία κερδίσαμε;

Customer Excellence Global Award

Η εμπειρία, στην εξυπηρέτηση πελατών, μετράει περισσότερο από ποτέ. Η θετική εμπειρία είναι εκείνη που θα απογειώσει την ομάδα, τους πελάτες, το προϊόν. Στην Yuboto στόχος μας είναι να μειώνουμε τα painpoints στον κύκλο ζωής του πελάτη, προσφέροντας εξαιρετικό customer experience. Ο Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, αποκαλύπτει την ουσιαστική αξία πίσω από την στρατηγική εξυπηρέτησης της εταιρίας: “Είναι επικίνδυνο να υποθέτεις ότι γνωρίζεις τα πάντα για τον πελάτη σου. Όταν επικοινωνείς μαζί του, το κάνεις με τον πλέον σαφή τρόπο, έχοντας το μυαλό σου πάντα open. Η ακρόαση είναι από τα ισχυρότερα εργαλεία για να το πετύχεις.”

The Funkiest Operator & Most Innovative Marketing Strategy Global Award

Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε συνεχώς σε ότι αφορά την marketing στρατηγική επικοινωνίας της Yuboto. Η ομάδα Marketing της εταιρείας μας ενημερώνεται για τις σύγχρονες τάσεις, λαμβάνει μέρος στα πιο δημοφιλή συνέδρια προσπαθώντας να βρίσκεται στην κορυφή του VoIP & Messaging industry.

Την χρονιά που πέρασε αποτυπώσαμε όλη την VoIP τεχνολογία σε ένα artistic eBook, το οποίο απέσπασε 2 εγχώριες βραβεύσεις στα Sales Excellence Awards και αποτέλεσε τον λόγο για τον οποίο κατακτήσαμε τον διεθνή τίτλο «The Funkiest Operator & Most Innovative Marketing Strategy» του industry. Ο Βασίλης Αγγελής, επικεφαλής του VoIP Book project, μοιράζεται: “Για να είσαι η πρώτη επιλογή επικοινωνίας των επιχειρήσεων, είναι σημαντικό να εξαλείψεις τα εμπόδια. Η λύση βρίσκεται σε μια ολοκληρωμένη innovative marketing στρατηγική.”

Best SMS Platform Global Award

“Η omnichannel εμπειρία είναι κάτι παραπάνω από ένα σύγχρονο buzzword. Omnichannel σημαίνει ότι αναγνωρίζεις ότι το κοινό σου χρησιμοποιεί διαφορετικά κανάλια για να πάρει αποφάσεις. Η επιτυχία έρχεται όταν καταφέρνει το brand σου να βρίσκεται σε κάθε κανάλι και η Yuboto σου προσφέρει το πιο σύγχρονο εργαλείο για να το πετύχεις, την omnichannel messaging πλατφόρμα GoViber”, αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Αποστόλης Ιωακείμ.Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της ομάδας μας για την έμπνευση, τις ιδέες, την αισιοδοξία και την αδιάκοπη συνεισφορά τους στο όραμά μας. Εμείς σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα και συνεχίζουμε με ακόμη πιο πρωτοποριακά προϊόντα επικοινωνίας. Ευχαριστούμε πάνω απ’ όλα όλους εσάς για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας. Δίνουμε ραντεβού του χρόνου για το επόμενο GCCM Berlin!