Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 10:54

2 Διεθνή Βραβεία στα Messaging & SMS Global AwardsΚαι επίσημα, η καλύτερη Messaging Πλατφόρμα στον κόσμο, είναι Yuboto!

2 σπουδαίες διακρίσεις επεφύλαξε για την εταιρεία ένας από τους σημαντικότερους, διεθνείς θεσμούς του Messaging, τα Messaging & SMS Global Awards στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην κορυφαία βραδιά του Messaging & SMS World Conference, βραβεύτηκαν οι εταιρείες που ανέπτυξαν τις πιο άρτιες, ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις/υπηρεσίες κατά το 2018.

Η Yuboto βρέθηκε στις επικρατέστερες εταιρείες σε 5 διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης και κατάφερε να αναδειχθεί ως η εταιρεία που διαθέτει την καλύτερη Cloud SMS πλατφόρμα. Ταυτόχρονα, η ίδια πλατφόρμα, λόγω της Omni Channel λειτουργίας της, βραβεύτηκε ως η καλύτερη υλοποίηση στον τομέα του Messaging Innovation - Consumer Solution.

Η διπλή βράβευση της Yuboto αποτελεί ένα πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα, καθώς η εταιρεία κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες όπως: Vodafone, Infobip, Airtel, C3ntro.

O Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, κύριος Ανδρέας Κωνσταντινίδης, δήλωσε: “Οι αλλαγές στα εργαλεία του παραδοσιακού messaging με την είσοδο νέων καναλιών πέραν του πατροπαράδοτου SMS σε συνδυασμό με την ανάγκη των marketers για αποτελεσματικότερη εμπορική επικοινωνία μέσω μηνυμάτων, αποτέλεσαν το έναυσμα για τη δημιουργία της νέας πολυκαναλικής πλατφόρμας της Yuboto. Επιπρόσθετα, το εξαιρετικό Customer Experience που παρέχουμε στους ανθρώπους του marketing, οι οποίοι διαχειρίζονται πλέον πλήθος μέσων και δικτύων, είναι ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας που έχει αναγνωριστεί από ελληνικά και διεθνή accounts. Είμαστε ιδιαίτεροι υπερήφανοι που τα καταφέραμε! Τα βραβεία Best SMS Cloud Product και Best Messaging Innovation - Consumer Solution από την Capacity Media και το μεγαλύτερο meeting της Messaging κοινότητας αποτελούν μια πολύ σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας, και αποδεικνύουν πως η Yuboto κατάφερε για μία ακόμη φορά να παραμείνει στην αιχμή των Martech εξελίξεων, αλλά και να συνδιαμορφώσει το νέο τοπίο.”