Η Yuboto συμμετέχει στο 5ο Messaging & SMS World 2018H Yuboto ταξιδεύει στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στο 5ο ετήσιο συνέδριο Messaging & SMS World. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία που έχουμε να βρεθούμε στο μεγαλύτερο meeting της παγκόσμιας κοινότητας του messaging. Αυτή τη χρονιά, το event θα διεξαχθεί στο Tower Hotel στις 27 και 28 Νοεμβρίου και η ατζέντα του περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικά με όλες τις νέες τεχνολογίες και τις τελευταίες εξελίξεις σε καίριους τομείς του κλάδου όπως το AI, το IoT και τα chatbots.

Octapush powered by Yuboto

Μία ολοκληρωμένη Omni Messaging Πλατφόρμα που φέρνει την επανάσταση στο retail messaging. Το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί το ιδανικότερο περιβάλλον για να παρουσιάσουμε την πιο πρόσφατη δημιουργία μας, μία Omni πλατφόρμα με πολλαπλές δυνατότητες και σύνθετα χαρακτηριστικά που φιλοδοξεί να αναβαθμίζει τον τρόπο επικοινωνίας των επιχειρήσεων και να ενισχύσει το engagement των πελάτων.

Global Awards 2018

Κλείνοντας, είμαστε ιδιαίτεροι υπερήφανοι για την ανάδειξη της εταιρείας μας ανάμεσα στις επικρατέστερες προς βράβευση σε 5 σημαντικές κατηγορίες του θεσμού Global Awards 2018. Η αναγνώριση αυτή εμπνέει το σύνολο του οργανισμού της Yuboto ώστε να συνεχίσει να δημιουργεί εξαιρετικές υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα.