Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 08:36

Η Yuboto ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για το Mobile World Congress 2018!Για πολλοστή φορά, η Yuboto βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων συμμετέχοντας στο σημαντικότερο Mobile συνέδριο που διοργανώνεται από την ένωση GSMA. Περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες από 200 χώρες θα συγκεντρωθούν στο μεγαλύτερο event του κλάδου, όπου θα «προβληθεί» το μέλλον του Mobile. Όλες οι νέες πληροφορίες και τα σημαντικότερα insights σχετικά με τις τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαμορφώνουν αυτό το μέλλον θα αποκαλυφθούν.

Η Yuboto θα βρεθεί εκεί για να παρουσιάσει τις καινοτόμες υπηρεσίες messaging και τα next gen mobile marketing εργαλεία που διαθέτει, ανάμεσα στα σημαντικότερα brands και τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους όπως: AT&T, China Mobile, Cisco, Deutsche Telekom, Ericsson, Facebook, Nokia, Samsung, SAP, Vodafone.

Αισθανόμαστε πραγματικά μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη για το γεγονός ότι εκπροσωπούμε την Ελλάδα σε αυτό το τεράστιας σημασίας συνέδριο, όμως μεγαλύτερος είναι ο ενθουσιασμός μας, για την ευκαιρία να βρεθούμε εκεί όπου η εξέλιξη γίνεται πραγματικότητα.