2 Διεθνή Βραβεία & 1 Διάκριση για τη Yuboto στα Global Awards της Carrier Community στο Βερολίνο!Ένα Βραβείο δεν είναι αρκετό… για τη Yuboto

H Yuboto είναι Back2Back ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος που υλοποιεί τις πιο δημιουργικές – καινοτομικές marketing ενέργειες, και ταυτόχρονα η εταιρεία με την καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών στον κόσμο!

Η Yuboto έλαμψε σε παγκόσμιο επίπεδο στα Global Awards, τον διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό που διοργανώνει σε ετήσια βάση η Carrier Community, και όπου βραβεύονται οι κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Συγκεκριμένα, η Yuboto κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “The Funkiest Operator”, αλλά και το βραβείο “Customer Experience Excellence”. Επίσης, το Octapush, η νέα Omni – Messaging Πλατφόρμα της εταιρείας αναδείχθηκε 2η στην κατηγορία “Best SMS Platform”.

Το βραβείο “The Funkiest Operator” απονέμεται στην εταιρεία που υλοποιεί τις πιο εμπνευσμένες, δημιουργικές και αποτελεσματικές marketing καμπάνιες, ενώ τo βραβείο “Customer Experience Excellence” απονέμεται στην εταιρεία που παρέχει το υψηλότερο επίπεδο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Τα 2 βραβεία αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία εάν λάβουμε υπόψη το κύρος και τη σπουδαιότητα του θεσμού, αφού η Yuboto κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε κορυφαίες και ηγέτιδες, πολυεθνικές εταιρείες. Ενδεικτικά, μερικές από αυτές: Rakuten Viber, Cisco, Deutsche Telekom, Orange, PCCW Global, HORISEN, Lanck Telecom.

O Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, κύριος Ανδρέας Κωνσταντινίδης, με αφορμή την εξαιρετική επίδοση της εταιρείας στα βραβεία δήλωσε: “Η διπλή βράβευση της εταιρείας μας, και μάλιστα για 2η συνεχόμενη χρονιά όσο αφορά το Marketing, αποτελεί το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο επιστέγασμα της προσπάθειας όλων των ανθρώπων της Yuboto και της φιλοσοφίας που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και περήφανοι που ένας διεθνής θεσμός με παγκόσμια ακτινοβολία, τα Global Awards, αναγνωρίζουν τη διαφοροποιημένη στρατηγική marketing και τη διαχρονική δέσμευσή μας προς τους πελάτες. Tέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Octapush, η νέα Omni Πλατφόρμα που δημιουργήσαμε πρόσφατα και η οποία αποτελεί την international version του GOVIBER που έχει λανσαριστεί με επιτυχία στην ελληνική αγορά, βρέθηκε στη 2η θέση στην κατηγορία Best SMS Platform. To γεγονός αυτό πιστοποιεί ότι η Yuboto βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογικής καινοτομίας παρέχοντας προηγμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.”