Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 12:27

The Mobile Marketing Book Vol. 2


6 μήνες, 6.000 hard copies και 6.000 downloads μετά, το “Mobile Marketing Book” επιστρέφει…

Η Yuboto, τον περασμένο Μάιο, παρουσίασε το πρώτο, ολοκληρωμένο Mobile Marketing Book, το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε 55 σελίδες όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και τις κυρίαρχες τάσεις της mobile βιομηχανίας, ενώ έγινε χρήσιμος σύμβουλος και απαραίτητη πηγή πληροφόρησης για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις.

Ακόμη, στην 1η έκδοση του οδηγού είχατε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια σύντομη εικόνα για το messaging του μέλλοντος. Τους τελευταίους 6 μήνες, ο κλάδος βιώνει συνεχείς και ριζικές αλλαγές με την είσοδο νέων τεχνολογιών που δημιουργούν καινούργια κανάλια άμεσης, εμπορικής επικοινωνίας. Ήρθε η στιγμή λοιπόν που το μέλλον… έφτασε. Η Yuboto το παρουσιάζει αναλυτικά με την 2η ανανεωμένη έκδοση του Mobile Marketing Book.

Εισερχόμαστε σε μία νέα εποχή όπου τα messaging apps, με κύριους εκφραστές το WhatsApp, το Viber και το RCS της Google, θα έχουν πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στο business messaging. Στο Vol. 2 έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλες αυτές τις νέες υπηρεσίες, καθώς και τα καινοτόμα mobile marketing εργαλεία που έρχονται να συνδέσουν οργανικά εταιρείες και brands με τους καταναλωτές. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες του χρήσιμα Facts and figures, sneak peeks των νέων υπηρεσιών και best practices.

H λήψη του eBook είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει καμία αγορά ή χρήση των υπηρεσιών της Yuboto.