Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 13:38

1 Διεθνές Βραβείο & 2 διακρίσεις απέσπασε η Yuboto στα GCCM Awards 2017Σε 3 από τις συνολικά 12 κατηγορίες βραβείων διακρίθηκε η Yuboto στο πλαίσιο των Global Carrier Community Meetings Awards, στο Βερολίνο, χθες Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.

Η Yuboto αναδείχθηκε, ανάμεσα στις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου, ως ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος με τη δημιουργικότερη, πιο πρωτοποριακή και καινοτομική στρατηγική marketing λαμβάνοντας το βραβείο “The Funkiest Operator”.

Η εταιρεία απέσπασε 2 ακόμη σπουδαίες διακρίσεις, καθώς βρέθηκε στις επικρατέστερες υποψηφιότητες στις κατηγορίες Best SMS Platform Provider και Customer Experience Excellence.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στη σκηνή του BESL Meistersaal, στο Βερολίνο, όπου οι μεγαλύτεροι και πλέον αξιόπιστοι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι συναντήθηκαν για να βραβεύσουν τους καλύτερους! Ενδεικτικά στα GCCM Awards 2017 συμμετείχαν και διακρίθηκαν εταιρείες όπως Deutsche Telekom, Orange, PCCW, Nexmo, ETISALAT, Telefonica, CLX Communications, Dialogue, Horisen, Bankai, Tata Communications και άλλες.

O Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, κύριος Ανδρέας Κωνσταντινίδης, με αφορμή την εξαιρετική επίδοση της εταιρείας στα βραβεία δήλωσε: ”Αυτή η συνολική επιβράβευση της διαφοροποιημένης και καινοτομικής στρατηγικής της Yuboto μας κάνει υπερήφανους, καθώς επιβεβαιώνει την προσπάθεια μας να είμαστε ουσιαστικοί και άξιοι πρεσβευτές της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό. Ειδικά σήμερα, όπου οι συνθήκες που χαρακτηρίζουν τη χώρα μας σε ό,τι αφορά την επιχειρηματικότητα δεν είναι οι πλέον ευοίωνες, μία τόσο σημαντική βράβευση από έναν διεθνώς καταξιωμένο θεσμό αποδεικνύει πως η Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει και να είναι πραγματικά ανταγωνιστική”.