Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 13:23

Διπλή Διάκριση για την Yuboto στα Βραβεία E.K.E. 2016


Διπλή Διάκριση για την Yuboto στα Βραβεία E.K.E. 2016

Με δύο βραβεία τιμήθηκε η Yuboto από την Κριτική Επιτροπή των Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2016 στην εκδήλωση απονομής στη Μεγάλη Βρετάνια την Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα η Yuboto κατέκτησε το Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης – Μ.Κ.Ο.» για το έργο με τίτλο «Υπάρχει λόγος» και το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε Έκτακτη Ανάγκη» για το έργο «Η Φτώχεια δεν είναι φαινόμενο ενός παράλληλου σύμπαντος».Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto δήλωσε σχετικά:

Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς και αυτό διότι ως νικήτρια «Ομάδα της Χρονιάς» το 2015, φέτος «επωμιστήκαμε» την πρόκληση να υπερβούμε τον εαυτό μας.

Η ανάγκη για στήριξη των ευπαθών Ομάδων, ειδικά σε ένα περιβάλλον, ο κοινωνικός ιστός του οποίου καταρρέει ημέρα με την ημέρα, πρέπει να αποτελεί αδήριτο καθήκον για κάθε επιχείρηση. Η εμπλοκή μας στο μέγιστο δυνατό βαθμό σε ανάλογες δράσεις, είναι για εμάς ο τρόπος να πούμε «ευχαριστώ» σε όλους αυτούς τους ανθρώπους των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών που επέλεξαν να κάνουν έργο αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς: Την Προστασία και την Φροντίδα στον Άνθρωπο. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλες τις δράσεις μας και ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή για την διπλή αυτή διάκριση.

Στο πλαίσιο των δράσεων Ε.Κ.Ε. η Yuboto σήμερα υποστηρίζει περισσότερους από 10 Οργανισμούς που ασχολούνται με τον άνθρωπο και κυρίως με το παιδί, αλλά και αρκετά φιλοζωικά σωματεία.