Επίσημη Πρόσκληση για την Yuboto στο ΤelecoDays στο Dubai


Επίσημη Πρόσκληση για την Yuboto στο ΤelecoDays στο Dubai

Ως επίσημοι προσκεκλημένοι θα παραβρεθούν στελέχη της Yuboto στις εργασίες του Συνεδρίου Τηλεφωνίας & Τεχνολογίας TelecoDays που πραγματοποιείται στο Dubai την Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι διοργανωτές προσκάλεσαν στελέχη της εταιρείας σε ομιλία με θέμα «Εργαλεία Τεχνολογίας και Εμπειρία Πελάτη». Μέσα από την ομιλία αυτή η Yuboto θα σκιαγραφήσει το διεθνές περιβάλλον των τηλεπικοινωνιών και του mobile marketing σε συνδυασμό με τις αρχές του πρωτοπόρου στο marketing και το customer experience Philip Kotler.Η Yuboto κατά το 2ο εξάμηνο του 2016 συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της σε διεθνή συνέδρια, με σκοπό την προώθηση της νέας υπηρεσίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και SMS providers “URLIT”. www.urlit.io Η υπηρεσία για την ώρα παρέχεται αποκλειστικά και μόνο στο εξωτερικό ενώ η διάθεσή της στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στο 2ο τρίμηνο του 2017.

Μετά την συμμετοχή της στο WWC στη Μαδρίτη στα μέσα Σεπτεμβρίου, η Yubοto έχει ήδη προγραμματίσει την παρουσία της στο GCCM επίσης στο Dubai στα μέσα Οκτώβρη, ενώ έως το τέλος της χρονιάς θα συμμετέχει στα αντίστοιχα συνέδρια της Capacity και της Carrier Community στο Λονδίνο, στις Η.Π.Α. και στο Παρίσι.