Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 06:59

8+1 VoIP Facts που πρέπει να γνωρίζετε!



Η VoIP τεχνολογία αποδεικνύεται η καλύτερη επιλογή για τις εταιρείες που προσπαθούν να εξοικονομήσουν κόστος, να βελτιώσουν την εμπειρία επικοινωνίας με τους πελάτες τους και να προσφέρουν στους εργαζομένους τους όλα τα σύγχρονα εργαλεία που χρειάζονται για ένα αποδοτικό και ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον. Όλα αυτά ακούγονται και είναι συναρπαστικά γιατί βοηθούν κάθε επιχείρηση να εξελιχθεί στην εποχή του digital transformation.


Ποια είναι τα στατιστικά που μας οδηγούν στα παραπάνω συμπεράσματα;


Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 VoIP facts, που δείχνουν το μέλλον της τηλεφωνίας:


1.
SMBs & Startups εταιρείες που έχουν επιλέξει VoIP μειώνουν το κόστος των εθνικών κλήσεων έως 40%, ενώ η αντίστοιχη μείωση στις διεθνείς κλήσεις φτάνει το 90%.

Η σημαντική αυτή μείωση οφείλεται στις εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις χρόνου ομιλίας που χαρακτηρίζουν τη VoIP τηλεφωνία. Δείτε πώς μπορείτε μόνο με 1€ να μιλήσετε για 50’ προς σταθερά αλλά και πολλές ακόμη ιδιαίτερα συμφέρουσες χρεώσεις.



2.
H χρήση Softphones εξοικονομεί περισσότερα από 1.000€ τον μήνα από τα συνολικά έξοδα προς κλήσεις σε κινητά και διεθνείς προορισμούς.

Τα softphones είναι εφαρμογές που παρέχονται δωρεάν στην πλειοψηφία τους στα App stores. Με τις εφαρμογές αυτές, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις χρησιμοποιώντας την κινητή του συσκευή, αλλά με δρομολόγηση της κλήσης μέσα από τον VoIP πάροχό του και όχι μέσα από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Έτσι επιτυγχάνεται και η σημαντική εξοικονόμηση πόρων που αφορούν στο κόστος των κλήσεων. Δείτε όλα τα softphones αλλά και όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν την τεχνολογία VoIP


3.
Εταιρείες με 100 ή περισσότερους εργαζομένους εξοικονομούν 190 εργατοώρες μηνιαία εκτοξεύοντας τους δείκτες παραγωγικότητας με τις VoIP δυνατότητες εταιρικής ενδοεπικοινωνίας.

Μερικές λειτουργίες που αυξάνουν κατακόρυφα την αποδοτικότητα είναι: η μεταφορά κλήσεων μεταξύ εργαζομένων οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, η εκτροπή κλήσεων σε συσκευή της επιλογής του χρήστη, τα extensions/εσωτερικοί αριθμοί, τα Ring Groups - ομαδική κλήση πολλών συσκευών κ.α. Αυτές και πολλές ακόμη καινοτόμες ψηφιακές λειτουργίες ενσωματώνονται σε μία ενιαία λύση, το Εικονικό Τηλεφωνικό Κέντρο. Μάθετε τα πάντα για τα Εικονικά Κέντρα και το πώς θα απογειώσουν την παραγωγικότητά των εργαζομένων σας


4.
Με τη χρήση VoIP οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν έως 1.200€ ανά τηλεφωνική γραμμή μέσα σε διάστημα 2 ετών.

Είναι κοινό μυστικό πως η VoIP τηλεφωνία είναι απαλλαγμένη από υπέρογκα επαναλαμβανόμενα μηνιαία πάγια. Επιπρόσθετα σχεδόν όλες οι επιμέρους ψηφιακές ευκολίες παρέχονται δωρεάν, ή με ιδιαίτερα χαμηλό αντίτιμο. Αυτά τα 2 χαρακτηριστικά καθιστούν τη VoIP τηλεφωνία ως την πλέον cost – efficient επιλογή για τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας κάθε επιχείρησης. Για παράδειγμα, ένα σταθερό νούμερο σε οποιαδήποτε «κλασσική» εταιρεία κοστίζει από 12 έως 20 ευρώ το μήνα, ενώ σε έναν VoIP πάροχο το κόστος διαμορφώνεται στα 36€ τον χρόνο! Δείτε αναλυτικά τις τιμές των πακέτων VoIP


5.
Το 30% των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν VoIP λύσεις αναφέρουν ως σημαντικότερα οφέλη την αύξηση της παραγωγικότητας, την δραστική μείωση του κόστους και την κατακόρυφη βελτίωση του παρεχόμενου Customer Experience.

Μία υπηρεσία που ενισχύει σημαντικά την εμπειρία του πελάτη είναι το Queue, το οποίο δεν αφήνει καμία εισερχόμενη κλήση αναπάντητη, τοποθετώντας όλες τις κλήσεις σε σειρά προτεραιότητας, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα δημιουργικής αξιοποίησης του χρόνου αναμονής των πελατών. Δείτε το Queue και όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Virtual PBX της Yuboto Telephony.



6.
To VoIP αποτελεί καταλυτικό παράγοντα επιτυχίας της απομακρυσμένης εργασίας συνεισφέροντας σε αύξηση της παραγωγικότητας των remote employees έως 20%.

Είναι γνωστό πως η τεχνολογία VoIP καταργεί πλήρως τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Εάν έχετε την οποιαδήποτε πρόσβαση στο Internet (ενσύρματα, data ή Wi-Fi), τότε διαθέτετε πάντα και παντού τον σταθερό αριθμό σας! Δείτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του VoIP


7.
Η αυτόματη δρομολόγηση των κλήσεων στο κατάλληλο τμήμα μέσω IVR – ηχητικών μενού επιλογών εξοικονομεί τουλάχιστον 20’ την ημέρα για κάθε εργαζόμενο.
* Η υπηρεσία IVR εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου και την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων μπορεί να προσδώσει μια πιο επαγγελματική εικόνα στην επιχείρησή σας. Δείτε το IVR και όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Virtual PBX της Yuboto Telephony.


8.
Όλες οι κλήσεις μεταξύ συνδρομητών του ίδιου δικτύου VoIP είναι δωρεάν, γεγονός που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας μπορούν να συνομιλούν απεριόριστα χωρίς χρεώσεις.

Ανακαλύψτε την VoIP τηλεφωνία με την αξιοπιστία της Yuboto, του μοναδικού παρόχου τηλεφωνίας που έχει τιμηθεί με 2 διεθνή βραβεία Customer Experience 2018 & 2019 στον θεσμό των Carrier Community Global Awards που πραγματοποιείται κάθε Μάϊο στο Βερολίνο


9.
Αποκτήστε δωρεάν το βραβευμένο eBook “The Complete VoIP Book” και μάθετε τα πάντα για τη συναρπαστική τεχνολογική λύση τηλεφωνίας που εκτοξεύει την εταιρική επικοινωνία.