Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 11:39

H Yuboto συμμετέχει στο Wholesale World Congress 2022Θα είμαστε εκεί, στο μεγαλύτερο συνέδριο τηλεπικοινωνιών της χρονιάς!

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα βρισκόμαστε, ως επίσημοι Exhibit Sponsors, στο σημαντικότερο event της διεθνούς κοινότητας των τηλεπικοινωνιών, το Wholesale World Congress, που διεξάγεται στην Μαδρίτη στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη χρονιά, το κορυφαίο συνέδριο θα συγκεντρώσει περισσότερους από 1.000 εκπροσώπους 400+ εταιρειών και οργανισμών από 75 διαφορετικές χώρες. Οι μεγαλύτεροι διεθνείς πάροχοι και αναγνωρισμένες εταιρείες θα δώσουν το παρόν, προκειμένου να ανταλλάξουν τεχνογνωσία, insights και να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Η Yuboto, ως ένας εδραιωμένος πάροχος με διεθνή δραστηριότητα και συνεργασίες παγκόσμιας εμβέλειας, ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να παρουσιάσει τις state-of-the-art, βραβευμένες υπηρεσίες της. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι, διότι στο ραντεβού των κορυφαίων telecom εταιρειών και παρόχων, εκπροσωπούμε την χώρα μας προβάλλοντας μία Ελλάδα καινοτόμο και εξωστρεφή. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος από τη Μαδρίτη θα ξεκινήσουμε νέες, σπουδαίες συνεργασίες.


Δείτε περισσότερα για το Wholesale World Congress εδώ