Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 10:33

Διπλή Βράβευση για τη Υuboto στα Mobile Excellence Awards 2020Διπλή Βράβευση για τη Υuboto στα Mobile Excellence Awards 2020

Για μια ακόμη χρονιά, η Yuboto και η Πλατφόρμα της, βρέθηκαν ανάμεσα στα κορυφαία mobile έργα της χρονιάς! Σε μία περίοδο ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του Covid-19, τα Mobile Excellence Awards ανέδειξαν τα κορυφαία προϊόντα και τις βέλτιστες πρακτικές στην αγορά του mobile με τη Yuboto να αποσπά 2 σημαντικά βραβεία.

Συγκεκριμένα, η Multichannel Πλατφόρμα της εταιρείας μας έλαβε το Gold Βραβείο στην κατηγορία Mobile App for Retail Commerce, ενώ διακρίθηκε και στην κατηγορία Innovative Mobile Service λαμβάνοντας το Silver βραβείο.

Με αφορμή την εξαιρετική επίδοση της Yuboto, o Managing Director της εταιρείας κύριος Κωνσταντίνος Λιαδάκης δήλωσε: H διπλή βράβευσή μας πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο ότι σχεδιάσουμε, αναπτύσσουμε και παρέχουμε άρτιες, ολοκληρωμένες και καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και προϊόντα που δίνουν λύσεις και κάνουν address στα προβλήματα και τις προκλήσεις του Retail Commerce. H multichannel πλατφόρμα μας έχει αναδειχθεί ως ο καλύτερος σύμμαχος επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, στην προσπάθεια τους να αναπτύξουν την κερδοφορία τους ενώ ενισχύουν τη σχέση τους με το κοινό».

Εξερευνήστε την Πλατφόρμα της Yuboto και τις δυνατότητές της εδώ.