Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 13:30

Click Away SMS - Αξιόπιστη Παράδοση Μηνυμάτων



Βρισκόμαστε στην κορύφωση της Χριστουγεννιάτικης περιόδου και το λιανικό εμπόριο ανοίγει ξανά για Click Away αγορές.


SMS, Το απαραίτητο εργαλείο για Click Away Αγορές και Εξυπηρέτηση


Με το σύστημα Click Away οι καταναλωτές εξυπηρετούνται χωρίς να εισέρχονται μέσα στο κατάστημα. Οι παραγγελίες και οι πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και οι πελάτες προσέρχονται στο κατάστημα μόνο για να παραλάβουν τα προϊόντα.


Αναπόσπαστο κομμάτι για την νόμιμη ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι το SMS μήνυμα παραλαβής. Αποστέλλεται από την επιχείρηση ως αποδεικτικό της αγοράς και αναφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την παραλαβή.


SMS Παραλαβής Παραγγελίας



Τα SMS που στέλνουν οι επιχειρήσεις ώστε να ενημερώσουν για την παραλαβή των παραγγελιών πρέπει οπωσδήποτε να περιέχουν:


  • επωνυμία της επιχείρησης και ΑΦΜ
  • ονοματεπώνυμο πελάτη
  • ακριβή ώρα παραλαβής της παραγγελίας

Στη Yuboto είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε αυτή την περίοδο να οργανώσετε αποτελεσματικά τις click away παραλαβές, να αποφύγετε το συνωστισμό στο κατάστημα και να εξυπηρετήσετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια όλους τους πελάτες.


SMS Λειτουργίες που κάνουν εύκολες τις Click Away Αγορές.


Quick SMS Campaign

Η δημιουργία και η αποστολή των μηνυμάτων γίνεται εύκολα και πολύ γρήγορα μόνο σε μία οθόνη χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις. Δείτε στην εικόνα πόσο απλή και άμεση είναι η διαδικασία.



Όνομα Αποστολέα

Κάθε φορά που στέλνετε ένα SMS μήνυμα μέσα από την πλατφόρμα της Yuboto μπορείτε να ορίζετε το όνομα του αποστολέα και να αναδεικνύετε την επωνυμία της επιχείρησής σας, ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή ότι έλαβαν μήνυμα από εσάς.


Άμεση και αξιόπιστη αποστολή μηνυμάτων σε δευτερόλεπτα.

Εγγυόμαστε την γρήγορη αποστολή των μηνυμάτων σας. Η πλατφόρμα μας είναι πραγματική εύκολη και φιλική στη χρήση και χάρη στις άμεσες διασυνδέσεις μας με όλους τους παρόχους τηλεφωνίας παραδίδουμε τα μηνύματα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.


Πρότυπα SMS

Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο ενός μηνύματος ως Πρότυπο ώστε κάθε φορά που αποστέλλετε ένα νέο SMS παραλαβής να αλλάζετε μόνο το όνομα του πελάτη και την αντίστοιχη ώρα παραλαβής.


Αναφορά Παράδοσης Μηνυμάτων

Για κάθε μήνυμα που στέλνετε, μπορείτε να γνωρίζετε με ακρίβεια εάν παραδόθηκε επιτυχώς στον παραλήπτη μέσα από λεπτομερείς αναφορές παράδοσης που δημιουργεί αυτόματα η πλατφόρμα.


Προγραμματισμός Αποστολής

Μπορείτε να προγραμματίσετε την αποστολή ενός ή περισσότερων μηνυμάτων σε μελλοντικό χρόνο. Επιλέγε με απόλυτη ακρίβεια την ημέρα και ώρα αποστολής που επιθυμείτε και το σύστημα αυτόματα αποστέλλει τα μηνύματά σας την προκαθορισμένη ώρα χωρίς να χρειάζετε να κάνετε εσείς κάποια ενέργεια.



Γιατί να επιλέξετε τη Yuboto

Αυτή η περίοδος είναι πολύ κρίσιμη για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, καθώς το lockdown έχει σημαντικές επιπτώσεις στο εμπόριο και την κερδοφορία. Εμείς κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες είμαστε δίπλα σας με απόλυτη διαφάνεια, εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και έναν εξειδικευμένο σύμβουλο που βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.


Click Away SMS από τη Yuboto

Πραγματικά οικονομικές χρεώσεις

Δωρεάν Εγγραφή στην Πλατφόρμα

Καμία Δέσμευση Συμβολαίου



Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 13850