Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 11:52

Τα πάντα για την VoIP τηλεφωνία σε ένα δωρεάν, συνοπτικό βιβλίο!



Συγκεντρώσαμε 12 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε ένα premium βιβλίο για την VoIP τηλεφωνία. Πρόκειται για τον απόλυτο οδηγό cloud based τηλεφωνίας, που εξηγεί με τον πλέον απλό και δημιουργικό τρόπο πώς το πιο σύγχρονο, ψηφιακό σύστημα τηλεφωνίας μπορεί να απογειώσει την δυναμική κάθε επιχείρησης και να μειώσει το τηλεπικοινωνιακό κόστος έως και 70%!


Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε βρίσκονται σε ένα βιβλίο 60 σελίδων, δύο φορές βραβευμένο με Sales Excellence Award 2018 και διεθνώς αναγνωρισμένο από το Carrier Community GCCM στο Βερολίνο.


Αποκτήστε το VoIP book και μάθετε τα πάντα για τα οφέλη της VoIP τηλεφωνίας, την δυναμική της ψηφιακής επικοινωνίας συγκριτικά με την κλασσική τηλεφωνία και όλες τις λειτουργίες που περιλαμβάνει, όπως η προσωπική τηλεφωνική σύνδεση, οι υπηρεσίες Fax to Email, Ring Group, IVR –τηλεφωνική γραμματεία, Queue, SIP Trunk και Virtual PBX.





5 λόγοι για να αποκτήσετε το βιβλίο της VoIP τηλεφωνίας:


• Θα γνωρίσετε σε βάθος την VoIP τεχνολογία, την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη μέθοδο τηλεφωνικής επικοινωνίας για επιχειρήσεις.

• Θα ανακαλύψετε ψηφιακά εργαλεία και εφαρμογές που προσδίδουν στην επιχείρησή σας, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

• Θα μάθετε τα πάντα για εξειδικευμένες υπηρεσίες τηλεφωνίας ικανές να παρέχουν μοναδική εμπειρία πελάτη.

• Θα βρείτε όλους τους τρόπους για να βελτιώσετε την ενδοεταιρική επικοινωνία.

• Θα εκσυγχρονίσετε συνολικά την επιχείρησή σας, κάνοντας ένα απαραίτητο και ουσιαστικό βήμα προς τη νέα πραγματικότητα του Digital Transformation.



The Funkiest Operator & Most Innovative Marketing Strategy Global Award


Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε συνεχώς σε ότι αφορά την marketing στρατηγική επικοινωνίας της Yuboto. Η ομάδα Marketing της εταιρείας μας ενημερώνεται για τις σύγχρονες τάσεις, λαμβάνει μέρος στα πιο δημοφιλή συνέδρια προσπαθώντας να βρίσκεται στην κορυφή του VoIP & Messaging industry.


The Complete VoIP Book


Αναβαθμίστε την επικοινωνία σας και εξετάστε όλα τα λειτουργικά οφέλη, που προσφέρει η VoIP τηλεφωνία στην σύγχρονη επιχείρηση, μέσα από το βραβευμένο βιβλίο "The Complete VoIP Book".