Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 10:21

2 Sales Excellence Awards για το Mobile Marketing Book της Yuboto2 Sales Excellence Awards για το Mobile Marketing Book της Yuboto

Στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την παρουσία περισσότερων από 600 στελεχών από τον ευρύτερο κλάδο των Πωλήσεων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2018. To Mobile Marketing Book της Yuboto κατάφερε να αναδειχθεί σε κορυφαίο εργαλείο Πωλήσεων αποσπώντας 2 σημαντικά βραβεία.

Συγκεκριμένα, η 2η έκδοση του Mobile Marketing Book, βραβεύτηκε με 2 Bronze στις κατηγορίες: «Εκπαιδευτικά Προγράμματα» και «Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Social Media στις Πωλήσεις».

Με αφορμή την εξαιρετική επίδοση της εταιρείας, ο Βασίλης Αγγελής, Marketing Specialist της Yuboto δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την 2η έκδοση του eBook μας, καθώς συνεχίζουμε την παράδοση δημοσίευσης χρήσιμου και πρωτότυπου περιεχομένου που ξεκινήσαμε με το 1ο Mobile Marketing Book. Σ΄ αυτή τη 2η έκδοση καταφέραμε να συμπυκνώσουμε όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις γύρω από το mobile marketing, καθώς και αναλυτικές και στοχευμένες πρακτικές για την μεγιστοποίηση των πωλήσεων με όχημα το digital marketing γενικότερα.»

Εάν επιθυμείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από το Mobile Marketing και τους τρόπους που ενισχύει τις πωλήσεις κατεβάστε δωρεάν το Mobile Marketing Book εδώ.