Διπλή Βράβευση για τη Υuboto στα Mobile Excellence Awards 2021H Yuboto, για μια ακόμη χρονιά, παρέμεινε πιστή στο ραντεβού της με την mobile αριστεία, καθώς απέσπασε 2 σημαντικά βραβεία στον κορυφαίο θεσμό των Mobile Excellence Awards 2021. Σε μία χρονιά που λόγω της πανδημίας το digital transformation εκτοξεύθηκε και η εταιρική επικοινωνία έγινε πιο mobile από ποτέ, η Omnichannel Πλατφόρμα μας αναδείχθηκε ως must – have asset, προκειμένου οι επιχειρήσεις να διαχειριστούν τις προκλήσεις.

Συγκεκριμένα το Octapush, έλαβε το Silver βραβείο στην κατηγορία Mobile E-Commerce, ενώ διακρίθηκε με ένα ακόμη Silver βραβείο στην κατηγορία Integration of Mobile in a Multi Channel & Omni-Channel Strategy.

Με αφορμή την εξαιρετική επίδοση της Yuboto, o Managing Director της εταιρείας κύριος Κωνσταντίνος Λιαδάκης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι, καθώς σε μια χρονιά – σταθμό για τον κλάδο του mobile, καταφέραμε να παρέχουμε στους πελάτες μας νέα εργαλεία και κανάλια επικοινωνίας, ώστε να διαχειριστούν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που επέβαλλε η πανδημία. Συγκεκριμένα, λανσάραμε μία νέα υπηρεσία αυτοματοποιημένων ραντεβού που έκανε εύκολο το click away και click inside και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα κανάλια της πλατφόρμας μας παρείχαμε μία ολοκληρωμένη omni λύση.»

Εξερευνήστε την Πλατφόρμα της Yuboto και τις δυνατότητές της εδώ.