Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 08:05

Διοργανώνουμε το 1ο Business Messaging Conference και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι!Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αλλαγών, προγραμματισμού και πολλών συνεδρίων! Ανάμεσα σε όλα τα σημαντικά που “τρέχουν”, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε το 1ο Business Messaging Conference (BMC2019) στην Αθήνα, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στον εναλλακτικό χώρο του Eleon Loft Venue. It will be a blast!


Τι είναι τελικά το BMC2019


Το 1o Business Messaging Conference είναι το μοναδικό event που θα μάθετε insights, trends και best practices για το SMS & Viber Messaging, Google RCS και WhatsApp και, ταυτόχρονα, θα δικτυωθείτε με μερικούς από τους καλύτερους international και regional experts του συγκεκριμένου industry. Φεύγοντας θα έχετε κατακτήσει πολύτιμη γνώση για να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό business messaging plan, που θα βελτιώσει σημαντικά το growth των brands σας και θα ενισχύσει αποτελεσματικά το customer experience του κοινού που στοχεύουν.


Σε ποιους απευθύνεται


It’s all about a business messaging evolution! Το event έχει exclusive μορφή και απευθύνεται στους top digital marketing & advertising leaders της ελληνικής αγοράς. Επαγγελματίες, που έχουν αποκτήσει hands on experience, διαχειρίζονται accounts από κάθε επιχειρηματικό κλάδο και στοχεύουν στη δημιουργία αποτελεσματικών digital marketing στρατηγικών για τα brands τους. Πρόκειται για ένα half day, free event, στο οποίο θα συμμετέχουν οι 100 καλύτεροι του κλάδου.


Ποιους ομιλητές θα δείτε


Εμπλουτίζουμε συνεχώς την ατζέντα του συνεδρίου με καινοτόμες και ενδιαφέρουσες ομιλίες από διεθνείς και εγχώριους αναγνωρισμένους leaders του A2P, Business Messaging και Omni Channel Experience industry.

Απο τη διεθνή αγορά θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε για πρώτη φορά on stage τους Jose Garcia, A2P Expert, Gavin Patterson, Chief Data Analyst at Mobilesquared, Erik Van Stokkom, CEO at VSC, ενώ από το εγχώριο digital και ecommerce industry θα παρουσιάσουν οι Νίκος Βαρβαδούκας, Omni Channel Officer Cosmos Sport, Ξένια Κούρτογλου, Founder & Managing Partner Focus Bari, Κώστας Φλώκος, Mobile Application Expert CEO UpCom, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Commercial Director Yuboto.


Τι να περιμένετε


Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τα σύγχρονα trends και το μέλλον του business messaging σε ένα half day event! Στο τέλος των παρουσιάσεων θα έχετε αποκτήσει πολύτιμη γνώση σχετικά με το πώς θα δημιουργήσετε αποτελεσματικές messaging στρατηγικές και καμπάνιες, που στόχο έχουν να ενισχύσουν το brand awareness, customer engagement και κατ’ επέκταση, τα conversions των brands σας.

Το 1ο Business Messaging Conference είναι γεγονός! Λίγες μέρες έμειναν μέχρι ν’ ανοίξουν οι πύλες του Eleon Loft venue και να καλωσορίζουμε από κοντά όλους όσους δημιουργούν σπουδαίες εμπειρίες για τα brands τους.


Κλείστε τη θέση σας δωρεάν για να συμμετάσχετε στο business messaging revolution!