Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 12:38

Mobile Marketing: το εργαλείο σύμμαχος σε κάθε εκλογική αναμέτρηση!



Το mobile marketing είναι ένας ισχυρός τρόπος επικοινωνίας. Έχει την ικανότητα να πραγματοποιήσει σαρωτικές αλλαγές στο προεκλογικό περιβάλλον. Ενώ το internet, τα email, τα προεκλογικά event και οι δημόσιες σχέσεις, τα print media, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και η door to door επικοινωνία καλλιεργούν την προβολή κάθε υποψηφίου, ο συνδυασμός τους με το mobile marketing θα ενισχύσει το brand image και θα τους φέρει πιο κοντά στους ψηφοφόρους τους. Στα μάτια και τις παλάμες των χεριών τους.


Η προεκλογική εκστρατεία απαιτεί περιεκτική και στοχευμένη στρατηγική, ωστόσο η μάχη για τη νίκη κερδίζεται στα χέρια των ψηφοφόρων. Κερδίζεται μέσω SMS. Η υιοθέτηση του Bulk SMS marketing θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προεκλογικής προβολής και επικοινωνίας για 3 σημαντικούς λόγους:


Είναι άμεσο και στοχευμένο. Πετυχαίνει ένα εκπληκτικό pen rate 98%, μέσα σε μόλις 3 λεπτά από την λήψη του SMS. Αυτό σημαίνει ότι το 98% των παραληπτών διαβάζουν τα SMS, την ίδια στιγμή που τα emails διαβάζονται σε ποσοστό 20%.

Είναι προσωποποιημένο. Εάν ο παραλήπτης του SMS δει ότι το μήνυμα απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτόν αντί σε μια γενικότερα μάζα ψηφοφόρων, νιώθει την προσωπική επαφή, η οποία δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης.

Είναι οικονομικό και μετρήσιμο. Συγκριτικά με τα print media και άλλες μορφές εξωτερικής διαφήμισης, το SMS είναι το πιο προσιτό μέσο διαφήμισης, με μετρήσιμα αποτελέσματα για κάθε mobile καμπάνια.


4 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΥΧΗΜΕΝΗ SMS ΚΑΜΠΑΝΙΑ


Ύστερα από 12 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο mobile campaigning, οι SMS marketing experts της Yuboto προτείνουν 4 βασικά βήματα για την έναρξη μιας επιτυχημένης SMS προεκλογικής καμπάνιας:


1.
Επιλέξτε μια SMS messaging πλατφόρμα, εύχρηστη και λειτουργική, η οποία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε προεκλογικές SMS καμπάνιες μέσα σε λίγα λεπτά, εύκολα και γρήγορα. Η βραβευμένη πλατφόρμα OCTAPUSH της Yuboto είναι η πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση.

2.
Εφαρμόστε μια έξυπνη στρατηγική επικοινωνίας, σχεδιάζοντας προσεκτικά το περιεχόμενο των SMS μηνυμάτων, που θα στείλετε στη λίστα των ψηφοφόρων σας. Ενημερώστε τους για τη συμμετοχή σας σε ομιλίες, εθελοντικές εκδηλώσεις, debates, τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Αυτές είναι μερικές μόνο στιγμές που μπορεί να κριθούν καθοριστικές για το αποτέλεσμα των εκλογών.

3.
Εμπλουτίστε το περιεχόμενο των SMS, προσθέτοντας εικόνα, video και σύντομα URL. Οδηγήστε τους παραλήπτες σε στοχευμένες landing pages και επικοινωνήστε το personal brand σας με τον πιο δημιουργικό τρόπο.


Αξιοποιήστε έξυπνα και μεθοδικά την mobile marketing επικοινωνία για να ενισχύσετε την προεκλογική σας εκστρατεία. Εμείς στην Yuboto σας προσφέρουμε όλα τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τους ψηφοφόρους σας, άμεσα και αποτελεσματικά.


Επικοινωνήστε Άμεσα με έναν Mobile Expert από την Yuboto για να ξεκινήσετε την προεκλογική σας καμπάνια.


Καλέστε μας τώρα στο 13850 ή στείλτε email στο info[at]yuboto[dot]com