Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 11:24

Tick Tock, Time to Text στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης

H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ

H Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών έφτασε κι είναι η ώρα να κερδίσετε αλλά και να στείλετε πολλά SMS!

H Υuboto τιμά τις παραδόσεις και ειδικά αυτές που σας κάνουν χαρούμενους. Για 3η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουμε σε έναν θεσμό αφιερωμένο σε εσάς, την δική σας Εθνική Εβδομάδα. Επειδή ξέρουμε ότι κι εσείς αγαπάτε τις παραδόσεις, φέτος, επανερχόμαστε με την κλασική κι αγαπημένη σας προσφορά…


Yuboto Offer 2019: Με κάθε αγορά Credits, Κερδίζετε 40% Περισσότερα!

SMS το εργαλείο για μία Επιτυχημένη Εθνική Εβδομάδα

Με τόσα SMS, μπορείτε αποτελεσματικά και οικονομικά να γιορτάσετε κι εσείς με τη σειρά σας, κάνοντας στοχευμένες SMS προσφορές στους δικούς σας πελάτες! Ξεκινήστε σήμερα με μηνύματα που έχουν ουσιαστικό όφελος για να δημιουργήσετε μία διαφορετική εμπειρία πελάτη και μην ξεχνάτε ότι μία σωστή SMS καμπάνια παρουσιάζει Conversion Rate που φτάνει το 30%.

SMS για όλον το χειμώνα

H Βlack Friday και οι άπειρες προσφορές που θα κάνετε, ειδικά εκείνη τη μέρα, πλησιάζουν “απειλητικά”, τα Χριστούγεννα είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε όπως και οι αμέτρητες προωθητικές ενέργειες που θα κάνετε όλο τον Δεκέμβρη. Γενικά, οι διαφημιστικές ενέργειες που θα τρέξετε τους επόμενους 3 μήνες θα είναι πολλές, γι’ αυτό φροντίζουμε να έχετε και πολλά SMS.

Επωφεληθείτε από την old time classic προσφορά 40% Extra Credits για να αντιμετωπίσετε τον απαιτητικό, διαφημιστικό χειμώνα!Σημαντική Επισήμανση:
Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, καλέστε στο 211 11 44 111, ή στείλτε μας email στο info[at]yuboto[dot]com ώστε να πιστώσουμε στον λογαριασμό σας τα Credits που έχετε κερδίσει.


Όροι και Προϋποθέσεις:
1. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για αγορές βάσει του ισχύοντα τιμοκαταλόγου.
2. Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Κυριακή 13/10 και πιστώνεται στον λογαριασμό σας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα.
Για όσες αγορές πραγματοποιηθούν Σάββατο 12 και Κυριακή 13/10, επικοινωνήστε μαζί μας τη Δευτέρα 14/10 για να πιστώσουμε τa Extra Credits στον λογαριασμό σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Υuboto Christmas Credits +40%