Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 13:12

White Offer 3 – Αγόρασε 1000 credits και πάρε δώρο το πιο "SMART" κινητό για την παραλία!Η προσφορά ΕΛΗΞΕ
Το 3ο White Offer είναι εδώ και σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το απόλυτο κινητό …παραλίας!

Αυτό το καλοκαίρι, για να απολαύσετε στο maximum την παραλία, φερθείτε έξυπνα και αφήστε σπίτι το smartphone. Πάρτε μαζί σας το Yuboto-M5, το πιο μικρό και light κινητό της αγοράς που θα δώσει χώρο στη τσάντα σας για όσα πραγματικά χρειάζεστε.

Οι διακοπές είναι για να τις ζούμε, όχι να τις ποστάρουμε. Με το μοναδικό back up κινητό της Yuboto, που υποστηρίζει 3 βασικές λειτουργίες: τις φωνητικές κλήσεις, την αποστολή/λήψη SMS και το ραδιόφωνο, θα αφήσετε πίσω σας τον θόρυβο των Social Media και θα απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας μουσικές.

Ξεχάστε το άγχος της φόρτισης, ακόμη κι αν ξεχάσετε τον φορτιστή σας. Τα power banks πλέον είναι περιττά, αφού η αυτονομία του Yuboto-M5 φτάνει τις 4 μέρες.

Σίγουρα δεν είναι smart, είναι όμως πανέξυπνα ανθεκτικό. Η compact κατασκευή του το προστατεύει από πτώσεις, άμμο και συνθήκες όπου τα smartphones παίρνουν “αναγκαστική άδεια”.

Αποκτήστε τώρα το light phone Yubotο-M5 με την αγορά πακέτου 1000 credits αξίας 59€ +ΦΠΑ*.

Η προσφορά έχει διάρκεια 7 ημέρες (Τετάρτη 7 - Τετάρτη 14 Ιουνίου) και ισχύει αποκλειστικά για αγορές credits βάσει του επίσημου τιμοκαταλόγου της εταιρείας.


* Όροι Προσφοράς:
1. Η προσφορά ισχύει για αγορά 1000 credits και άνω.
2. Κάθε αγορά αντιστοιχεί σε ένα κινητό.
3. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποκτήσετε περισσότερα από ένα κινητά, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αντίστοιχες παραγγελίες με minimum 1000 credits ανά παραγγελία.
4. Ισχύς προσφοράς από Τετάρτη 07/06 έως Τετάρτη 14/06 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και για αγορές βάσει του επίσημου τιμοκαταλόγου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε καλέστε 2111144111 για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνσή σας ώστε να παραλάβετε με courier, χωρίς επιβάρυνση, το δώρο σας.