Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 09:38

White Offer 2: Το Yuboto-M5 επέστρεψε!


Η προσφορά ΕΛΗΞΕ


Το White Offer επέστρεψε, κι αυτή τη φορά έχει σκοπό να ανταμείψει όλους εσάς που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της Yuboto-Telephony.

Μόνο για 3 ημέρες, από την Τετάρτη 29 έως και την Παρασκευή 31 Μαρτίου, με κάθε αγορά χρόνου ομιλίας αξίας 90€*, κερδίζετε, εντελώς δωρεάν, ένα κινητό τηλέφωνο Yuboto-M5.

To Yuboto-M5 είναι το πιο λεπτό και ελαφρύ κινητό τηλέφωνο εκεί έξω! Μοιάζει περισσότερο με πιστωτική κάρτα παρά με τηλεφωνική συσκευή. Αποκτήστε το και δώστε άλλη διάσταση στην επικοινωνία σας με τα μοναδικά του πλεονεκτήματα. Εκτός από πραγματικά μικρό, τόσο μικρό που χωράει μέσα σε οποιοδήποτε πορτοφόλι, είναι και τρομερά ανθεκτικό. Με αυτονομία που φτάνει τις 4 ημέρες θα ξεχάσετε τι σημαίνει φόρτιση, ενώ μπορεί να σας ακολουθήσει όπου φοβάστε ή δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας. Ακόμη, είναι η ιδανική συσκευή για παιδιά και εφήβους, καθώς δε διαθέτει πρόσβαση στο internet.

Κομψό και αξιόπιστο, το Yuboto-M5 είναι ένα ξεχωριστό back-up κινητό.
Κάντε το δικό σας σήμερα!

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας και κάθε νέο White Offer θα έρχεται στο inbox σας.

* Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας 5%.


Όροι και Προϋποθέσεις:
Η προσφορά ισχύει για αγορές χρόνου ομιλίας καθαρής αξίας 90€* και άνω.
Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε περισσότερα από ένα κινητά, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αντίστοιχες αγορές χρόνου ομιλίας, ελάχιστης καθαρής αξίας 90€* ανά παραγγελία.
Η ισχύς της προσφοράς είναι αυστηρά 3 μέρες, 29, 30 και 31 Μαρτίου.
* Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας 5%.