Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 09:22

White Offer από 15/03 έως 16/03


Η προσφορά ΕΛΗΞΕ


Το “White Offer” αποτελεί μία νέα σειρά εναλλασσόμενων προσφορών που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της Yuboto να αποκτήσουν με τις αγορές τους πρωτότυπα gadgets και είδη τεχνολογίας εντελώς δωρεάν.

Η πρώτη “White Offer” ενέργεια προσφέρει το Yuboto-M5, το πιο μικρό και ελαφρύ κινητό τηλέφωνο με διαστάσεις ανάλογες με αυτές μίας πιστωτικής. Η προσφορά ισχύει μόνο για δύο ημέρες και με την αγορά πακέτου 1500 credits αξίας 88,50€ +ΦΠΑ.

Το κινητό τηλέφωνο Yuboto-Μ5, αποτελεί ένα από τα πιο hot gadgets παρουσιάζοντας μοναδικά πλεονεκτήματα. Είναι μία κομψή και ανθεκτική back-up συσκευή που παρέχει ευελιξία και χρηστικότητα καθώς χωράει ακόμη και μέσα σε ένα πορτοφόλι. Έχει αυτονομία έως και τέσσερις ημέρες και είναι ιδανικό για δραστηριότητες όπου αποφεύγεται η χρήση smartphone. Επίσης δεν διαθέτει πρόσβαση στο internet, χαρακτηριστικό που το καθιστά μία ασφαλή επιλογή για πρώτο τηλέφωνο παιδιών και εφήβων.

Η προσφορά έχει διάρκεια 2 ημέρες και ισχύει αποκλειστικά για αγορές credits βάσει του επίσημου τιμοκαταλόγου της εταιρείας που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017.

Για να ενημερώνεστε σχετικά με τις White Offer προσφορές της Yuboto μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αποστολής του Newsletter “News from Yuboto”


Όροι Προσφοράς:
Η προσφορά ισχύει για αγορά 1500 credits και άνω.
Κάθε αγορά αντιστοιχεί σε ένα κινητό.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποκτήσετε περισσότερα από ένα κινητά, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αντίστοιχες παραγγελίες με minimum 1500 credits ανά παραγγελία.
Ισχύς προσφοράς Τετάρτη 15/3 και Πέμπτη 16/3 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και για αγορές βάσει του επίσημου τιμοκαταλόγου.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Με την πραγματοποίηση της αγοράς σας, παρακαλούμε καλέστε 2111144111 προκειμένου να επιβεβαιώσετε την διεύθυνσή σας.
Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με courier χωρίς επιβάρυνση και μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής επιβεβαίωσης της διεύθυνσής σας.