Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 07:04

Η Yuboto ταξιδεύει στο Λονδίνο για το Messaging and SMS World 2017H Yuboto συμμετέχει για ακόμη μια χρόνια στις εργασίες του 3ου Africa GCCM, που θα λάβει χώρα στο Cape Town στις 5 & 6 Νοεμβρίου. Το συγκεκριμένο συνέδριο, όπως όλα τα events που διοργανώνει η Carrier Community, είναι ένα σπουδαίο γεγονός για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, καθώς συγκεντρώνει περισσότερες από 450 εταιρείες που εκπροσωπούν 200 πολυεθνικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Σημαντικά στελέχη και decision-makers θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν προκειμένου να εξετάσουν προοπτικές συνεργασίας και ανάπτυξης.

Η Yuboto θα είναι εκεί, ανάμεσα σε περισσότερες από 120 εταιρείες από 45 χώρες, παρουσιάζοντας τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα αποτελεσματικά mobile marketing εργαλεία που διαθέτει με σκοπό να συνάψει στρατηγικές συνεργασίες και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της.

Συνοψίζοντας, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι η Yuboto βρίσκεται ανάμεσα στις επικρατέστερες εταιρείες σε 3 κατηγορίες βράβευσης στα φετινά “Messaging and SMS World Awards”.